MiB Consulting

Privatlivspolitik og Cookies

Når du besøger mib-consulting.dk, bliver der indsamlet oplysninger, som bruges til at forbedre siden.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamles og behandles en række sådanne informationer. Der er typisk tale om tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Sikkerhed
MiB Consulting har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du efterspørger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, etc. kan videregives til tredjeparter som f.eks. Google og YouTube i det omfang, det er nødvendigt, 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Mib Consulting
+45 2213 7976
mib@mibconsulting.dk
Cvr nr. 29 59 00 01

Cookies

Scroll to Top